Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 18:00

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Frank Houweling

Gepubliceerd op 31-08-2023
in Nieuws
Geschreven door Frank Houweling

Welkom op onze nieuwe website! Deze nieuwe website is een grote verandering tegenover onze oude website. En aangezien die website al sinds 2009 op het internet te vinden was zal het mogelijk wat onwennig aanvoelen. Maar wij zijn er zeker van dat onze nieuwe website weer jouw favoriete bron van informatie zal worden over de fruitbomen en kleinfruit.

Groot project

Naast het aanpassen van deze website maken wij ook direct enkele wijzigingen in onze manier van werken en onze administratie. Op die manier kunnen we nu bijvoorbeeld een correcte en actuele voorraad op onze website tonen. Onze klanten en websitebezoekers kunnen hiervan gaan profiteren!

Frank met de nieuwe website De eerste stappen voor deze nieuwe website zijn gemaakt in 2012. En na enkele pauzes en Corona zijn we nu eindelijk op het punt dat we onze nieuwe website publiek kunnen maken.

Het maken van deze website is de afgelopen jaren de hobby geweest van Frank, die naast zijn baan vele uren heeft besteed aan het bouwen van de nieuwe website, het maken van de foto's en schrijven van de artikelen. Allemaal om dit werk nu beschikbaar te stellen voor iedereen om van te profiteren!

De grootste verbeteringen

Het aantal wijzigingen van deze nieuwe website in vergelijking met de oude website is te groot om in een artikel te benoemen. Maar toch willen we er een paar tussenuit pakken om uit te lichten.

Nieuwe bestuivingstabel

Onze geheel nieuwe bestuivingstabel is nu nog accurater en completer. We bepalen bestuiving op meerdere factoren, waaronder bloeitijd, S-Allelen (voor kersen), combinaties die voort komen uit wetenschappelijke studies en meer. Met onze bestuivingshulp controleer je gemakkelijk de bestuiving in jouw fruittuin zonder handmatig de bestuivingstabel door te gaan.

Screenshot van Bestuivingshulp

Met onze bestuivingshulp kan je makkelijk de bestuiving in jouw fruittuin checken.

Fruittuin encyclopedie

Met deze nieuwe website introduceren we onze encyclopedie. Dis nieuwe onderdeel van de website is misschien wel waar we het meest trots op zijn. In de artikelen op onze encyclopedie vindt je gedetailleerde informatie geven over het planten en verzorgen van een fruittuin. Hoewel veel pagina's nog een beginnetje zijn is er nu al veel informatie in onze encyclopedie te vinden, en dit wordt dus alleen nog meer!

Fruittuin encyclopedieDe fruittuin encyclopedie is de ideale plek om informatie te vinden over het planten en verzorgen van fruitbomen- en struiken. Zoals dit artikel over pruimenbomen.

Verbeterde rasbeschrijvingen en foto's

Veel rasbeschrijvingen zijn verbeterd en van nieuwe, grote foto's voorzien. Het is nog makkelijker geworden om accurate informatie te vinden over fruitrassen. Ook is het door de grotere en duidelijke foto's makkelijker om te zien hoe het fruit wat je uit je tuin gaat plukken er uit ziet. Zelf gemaakt en zonder ge-photoshop, gewoon een eerlijke foto.

Appelboom Santana in de webwinkel

Veel rasbeschrijvingen en foto's zijn verbeterd, zoals bij deze Santana appelboom.

Blogs en videos

Onze videos en blog zijn een goede bron voor actuele informatie en achtergrondartikelen, en een enorm leuke plek om bij te lezen voor de fruitliefhebber.

Waar de encyclopedie een plaats is waar je diepgaande informatieve artikelen kunt vinden zijn blogs kort, makkelijk te lezen en grijpen ze vaak maar één specifiek onderwerp aan. Je vind hier lijstjes met rassen met gedeelde eigenschappen, antwoorden op tuinvragen en leuke achtergronden.

In de video's vertellen we informatie die je ook op onze website kunt vertellen, maar dan in een comfortabele video-vorm en natuurlijk geillustreerd met mooie videobeelden. Sommige dingen kan je nou eenmaal beter laten zien dan erover te schrijven, zoals bij onze video rondleiding.

Fruittuin Blog Op het fruitbomen blog zijn allerlei leuke artikelen te lezen.

Perfect op PC, laptop, tablet of telefoon

Onze website is nu perfect om te bezoeken op PC, laptop, tablet of telefoon. Er is geen beperkte mobiele website meer: alle informatie die beschikbaar is op desktop of laptop is ook op de telefoon te zien, en ook bestellen vanaf de telefoon is eindelijk mogelijk.

De nieuwe website ziet er ook prachtig uit op telefoon of tablet.

Nieuwe producten

Dwergperzik Yellow PeachEr zijn enkele tientallen nieuwe producten op de site gekomen: bijzondere fruitbomen- en struiken die nog niet op onze oude webwinkel te vinden waren, maar nu wel. We hopen met onze nieuwe voorraadbeheer de komende maanden en jaren ook weer ons assortiment te kunnen vergroten - met de service die je van ons gewend bent. Een genot voor de fruittuin liefhebber!

En er komt nog meer

Vanwege het aantal wijzigingen dat we doorvoeren op de website hebben we ervoor gekozen om dit stap-voor-stap te doen. Vandaag lanceren we een website waar je alles kunt vinden wat te vinden was op de oude website, en heel veel meer.

De komende maanden gaan we dit uitbreiden met nieuwe en verassende onderdelen aan de website. Het is dus zeker de moeite waard om onze website in de gaten te blijven houden! Wordt je liever door ons op de hoogte gehouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Feedback en verbeteringen

Taart aansnijden Met zoveel veranderingen kan het bijna niet anders dan dat er fouten in de nieuwe site zijn geslopen. Wij doen natuurlijk alles wat we kunnen om dit te voorkomen, en als we iets vinden om dat snel op te lossen. Vind jij een fout op onze website? Dan zouden we het enorm waarderen als je het ons wilt laten weten. Op die manier kunnen we het probleem snel verhelpen, voordat een ander daar last van heeft.

Krijgt u ook spontaan groene vingers?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie