Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Maandag gesloten Wij zijn maandag 24 juni gesloten. Op dinsdag zijn we weer open volgens onze normale openingstijden.

Openingstijden

Algemene Nederlandse fruitbomen

De fruitbomen op deze pagina zijn gemakkelijk terug te vinden in de Nederlandse boomgaarden. Ons klimaat is goed geschikt om ze te telen, en daarom kunnen ze waarschijnlijk ook goed in jouw tuin groeien

FotoFruitsoort
Appelboom McIntosh Appelbomen

Een appeltje voor de dorst - wie eet ze niet? Dit is de ultieme fruitboom voor de fruittuin beginner, en verassend veelzijdig. Lees verder.
Concorde peren aan een boom Perenbomen

De perenboom ziet er misschien uit als een hollandse klassieker, maar van origine komt deze boom helemaal niet uit Nederland! Toch voelt deze boom zich hier wel thuis en de vruchten zijn mateloos populair. Lees verder.
Pruim Mirabelle de Nancy Pruimenbomen

Pruimen zijn heerlijk sappige, zoete en aromatische vruchten waar je alle kanten mee op kunt. Maar de lekkerse pruimen, die eet je toch echt uit eigen tuin. Lees verder.
Deze dieprode kersen pluk je van de dwergkersenboom Cherry Boop. (Zoete) Kersenbomen

Verse, zoete kersen is iets waar je maar enkele weken van kunt genieten. Maar wat een heerlijke weken zijn dat! Maar hoe kweek je die heerlijke kersen in je eigen tuin? Lees verder.
De zure kers morellenfeuer is goed van smaak. Zure Kersenbomen (Kriekenbomen)

Van de kriek kan je niet alleen heerlijk bier brouwen. Deze zure vruchten zitten boordevol smaak en zijn perfect voor verwerking in jam, gebak of toch kriekbier. Lees verder.

Op zoek naar informatie over een andere fruitboom? Mogelijk vind je hem hier of hier.

Ook zin om de fruittuin in te duiken?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie