Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Notenbomen planten en verzorgen

Notenbomen zijn ook fruitbomen. Maar notenbomen zijn vaak wel anders dan andere fruitbomen: ze zijn vaak groter, hebben een iets andere verzorging nodig en het fruit gebruik je ook anders. Lees hier verder wat een goede plaats is voor een notenboom in jouw tuin, hoe je de boom plant en natuurlijk verzorgd.

FotoFruitsoort
Walnoot in walnotenboom Walnotenbomen

De walnoot is met zijn heerlijke boterige smaak misschien wel de populairste noot. En ook in de tuin is de walnotenboom prachtig. Lees verder.
Amandel vruchten Amandelbomen

De amandel is een mediterrane boom, en ook een notenboom. Daarom staat hij ook in deze lijst. Ondanks het zuidelijke gevoel van deze boom groeien amandelen dus ook gewoon in Nederland. Lees verder.
Vruchten van de kastanjeboom zijn niet alleen mooi, maar ook zeer smakelijk Tamme kastanjeboom

De tamme kastanje is een noot die in Nederland veel groeit, maar niet veel gegeten wordt. Zonde, want een gepofte kastanje is heerlijk en heel gezond. Lees verder.

 

Dit artikel is een beginnetje. We zijn hard aan het werk om de encyclopedie af te krijgen, en dit artikel staat op de nominatie om te worden uitgebreid. Kunt u nu al meer informatie gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Wordt u ook helemaal hebberig?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie