Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

De meest toegepaste onderstammen

Appelboom met gans Het kiezen van de juiste onderstam voor een fruitboom is een vak apart. Niet elk ras is verenigbaar met elke onderstam, en daarom verschilt het per boom welke onderstam er precies gebruikt is. Natuurlijk kunt u er wel vanuit gaan dat er bij een laagstam een langzaamgroeiende onderstam is gebruikt, en bij een hoogstam een snelgroeiende onderstam. Wilt u een fruitboom op een specifieke onderstam bestellen, dan kan dat ook. Neem daarvoor contact met ons op, zodat wij voor u kijken of wij dat ras met die onderstam in ons assortiment hebben.

Meest toegepaste onderstammen

  Appel Peer Pruim / Perzik / Nectarine / Abrikoos Kers
Laagstam (= struik) M9 Kwee MC St. Julien A Colt / Gisela 5*
Halfstam MM111 / MM106 Kwee MA / Zaailing St. Julien A / St. Julien Z Colt / Limburgse Boskriek
Hoogstam MM111 / Zaailing Zaailing St. Julien Z Limburgse Boskriek

* Kersenbomen op gisela 5 worden apart verkocht. Kies voor "Kersenboom op Gisela 5" in de webwinkel, of kijk hier: ons gehele aanbod kersenbomen op gisela 5 onderstam.

 

Dit artikel is een beginnetje. We zijn hard aan het werk om de encyclopedie af te krijgen, en dit artikel staat op de nominatie om te worden uitgebreid. Kunt u nu al meer informatie gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Krijgt u ook spontaan groene vingers?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie