Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Bijzondere fruitbomen

Deze fruitbomen vind u niet in de gemiddelde boomgaard. Voor sommige van de onderstaande bomen te begrijpen - hun smaak of de hoeveelheid verzorging die ze nodig hebben is niet voor iedereen weggelegt. Maar bij andere fruitbomen maakt onbekend ze onbemind. En dat is zonde want deze fruitbomen kunnen je tuin bijzonder en zeer smakelijk maken!

FotoFruitsoort
Door de kleur van de vrucht wordt deze ook wel eens zandpeer genoemd. Nashiperenboom

De nashipeer is een aziatisch familielid van de europeese perenboom. Deze peren zijn rond, sappig en heerlijk zoet. Lees verder.
Grote gele vrucht van de kweepeer in de tuin van Fruitbomen.net Kweeperenboom

De kweepeer is een populair ingredient in de zuid-europeese keuken. In Nederland kom je de vrucht minder vaak tegen, terwijl de boom hier wel goed groeit. Lees verder.
De opvallende vrucht van een mispelboom. Mispelboom

De mispel is een fruitsoort die in de middeleeuwen een belangrijke voedingsbron was in Nederland. Maar tegenwoordig worden de vruchten bijna niet meer gegeten. Lees verder.
Moerbeien Moerbeiboom

De moerbeiboom is een prachtige boom met een sierlijke, compacte vorm en mooi frisgroen blad. De kleine rode of zwarte vruchten zijn heerlijk zoet. Lees verder.
  Kornoelje

Een veelzijdige boom met prachtige bloesem en rode vruchten die geschikt zijn voor verwerking. Lees verder.
Kakibomen dragen grote oranje vruchten met een zoete smaak. Kakiboom

De kakiboom is een boom die van origine niet in Nederland voorkomt, maar op de juiste plaats wel goed kan groeien. De grote, ronde oranje vruchten zijn zeer smakelijk. Lees verder.
Dit artikel is een beginnetje. We zijn hard aan het werk om de encyclopedie af te krijgen, en dit artikel staat op de nominatie om te worden uitgebreid. Kunt u nu al meer informatie gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Ook zin om de fruittuin in te duiken?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie