Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 12:00 tot 17:00

Plantinstructies voor fruitbomen- en bessenstruiken

Appelboom planten Een goed begin is het halve werk, en zo is het ook maar net met fruitbomen. Het op de juiste manier poten van uw fruitstruiken en bomen is heel erg belangrijk. U vindt op de volgende pagina's een duidelijke instructie van hoe u op de juiste manier uw fruitbomen en planten in de grond zet.

Tip: lees ook even de specifieke instructies voor uw fruitplanten bij het encyclopedieonderdeel soorten, vaak staan hier nuttige tips voor de fruitsoort(en) die u gaat planten.

Plantinstructies

Algemene informatie over fruitbomen- en struiken planten

Dit artikel is een beginnetje. We zijn hard aan het werk om de encyclopedie af te krijgen, en dit artikel staat op de nominatie om te worden uitgebreid. Kunt u nu al meer informatie gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Ook zin om de fruittuin in te duiken?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie