Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Maandag gesloten Wij zijn maandag 24 juni gesloten. Op dinsdag zijn we weer open volgens onze normale openingstijden.

Openingstijden

Fruitbomen en hun standplaats

Vijgen aan struik In de tuin zijn we vaak bezig om onze tuin aantrekkelijker te maken voor de planten die we willen laten groeien. Maar soms is het beter om de juiste fruitbomen en -struiken te kiezen die passen bij onze tuin. In dit onderdeel van de encyclopedie over de invloeden van de grondsoort, Ph-waarde, zon, structuur en tocht op verschillende fruitbomen- en struiken. We vertellen we je welke fruitplant het beste waar groeit, en natuurlijk ook wat je kunt doen om je tuin aantrekkelijker te maken voor fruitplanten.

De juiste fruitplanten voor mijn tuin

Ondergrond

De belangrijkste eigenschap van uw tuin om passende fruitbomen te kiezen is de ondergrond. Is deze zuur of alkadisch? En is het nat en drassig, of juist heel droog?

In de onderstaande artikelen lees je meer over de juiste fruitbomen voor de juiste ondergrond:

Krijgt u ook spontaan groene vingers?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie