Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Maandag gesloten Wij zijn maandag 24 juni gesloten. Op dinsdag zijn we weer open volgens onze normale openingstijden.

Openingstijden

Fruitbomenkwekerij Houweling

Praktische zaken

Bent u van plan om bij ons langs te komen, of om bomen te bestellen? Dan kan de volgende informatie handig voor u zijn:

Over ons

Oppotten van jonge frambozen op de kwekerij. Onze kwekerij is al 40 jaar lang een begrip in Boskoop. Op dit deel van de website vertellen wij u dan ook graag meer over onze fruitbomenwinkel, kwekerij, geschiedenis van ons bedrijf en natuurlijk de familie die dit allemaal mogelijk maakt.

Geschiedenis van onze kwekerij

Ongeveer 40 jaar geleden begon ons bedrijf met Henk, die zijn eerste stuk land kocht, precies op de plek waar nu 40 jaar later nog steeds Fruitbomen.net te vinden is. Door de jaren heen heeft Henk en zijn familie veel verschillende planten gekweekt, maar sinds 2009 zijn we geheel gespecialiseerd in de verkoop en teelt van bijzondere fruitbomen, met als grootste doelgroep particulieren en verzamelaars. Lees meer over de geschiedenis

Het team: de familie

Een bijzonder bedrijf als onze kwekerij kan alleen bestaan door heel bijzondere mensen. Onze familie, en de mensen die ons zo dicht bij het hart lichen dat ze bijna familie zijn, zorgen ervoor. Graag stellen we u aan ze voor. Klik hier om meer te lezen over het team.

Fotoimpressie

Wij geven u graag een kijkje achter de schermen, zonder dat u daarvoor langs hoeft te komen! Bekijk een fotoimpressie van ons bedrijf.

Krijgt u ook spontaan groene vingers?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel