Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Videos

Hier vind je de laatste videos die zijn geupload naar ons youtube kanaal. In onze videos beantwoorden we veel gestelde vragen, geven we je tips over het verzorgen van je fruittuin en vertellen we je meer over onze producten. Veel kijkplezier!

Beste blauwe bes voor kleine tuin? Dwerg blauwe bes 'Northsky'

Wil je ook zoete blauwe bessen plukken uit je eigen tuin? Maar heb je geen plaats voor een grote struik? Of zelfs helemaal geen tuin, want alleen een balkon? Dan is deze mini blauwe bes Northsky een ideale optie! In deze video vertellen we je er meer over.

Bekijk op Youtube

Zoete Ermgaard - stoofappels plukken uit je eigen appelboom!

Stoofperen kennen we allemaal, maar heb je wel eens van stoofappels gehoord? Deze zoete appels houden hun vorm tijdens het koken, en zijn vooral heerlijk bij het traditionele gerecht 'Hete Bliksem'. In deze video vertellen we je meer over deze traditionele Nederlandse appelboom.

Bekijk op Youtube

De ideale blauwe buitendruif? Boskoop Glory

De Boskoop Glory is een bekende blauwe druif voor in de Nederlandse tuin. Deze druif is zoet en perfect om direct uit de tuin te eten. Voor de wijn is hij alleen niet goed geschikt.

Bekijk op Youtube

Peachy dwerg perzikbomen

De Peachy dwergperziken zijn ideaal voor iedereen die graag perziken uit de eigen tuin of kas wil kunnen eten, maar niet veel ruimte heeft. En naast smakelijk zijn deze bomen ook nog eens heel mooi! In deze video vertellen we je meer over de Red Peachy, Pink Peachy en White Peachy dwergperziken.

Bekijk op Youtube

Rode zuilvormige pruimenboom Mirabelle Ruby - ideaal voor de kleine tuin

Heb je een kleine tuin maar zou je toch graag een pruimenboom willen aanplanten? Dan is de Mirabelle Ruby met haar prachtige smalle groeivorm ideaal. In deze video vertellen we je meer over deze pruimenboom.

Bekijk op Youtube

De zeldzame maar bijzonder leuke appel Red Devil

De appel Red Devil is een redelijk onbekende britse appelboom die erg leuke eigenschappen heeft, waardoor het ras zeker de moeite waard is voor de hobbyist.

Bekijk op Youtube

Informatie