Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Videos

Hier vind je de laatste videos die zijn geupload naar ons youtube kanaal. In onze videos beantwoorden we veel gestelde vragen, geven we je tips over het verzorgen van je fruittuin en vertellen we je meer over onze producten. Veel kijkplezier!

De zeldzame maar bijzonder leuke appel Red Devil

De appel Red Devil is een redelijk onbekende britse appelboom die erg leuke eigenschappen heeft, waardoor het ras zeker de moeite waard is voor de hobbyist.

Bekijk op Youtube

Appelboom met vroege zomerappels: Discovery

Wat een ontdekking, deze heerlijke zomerappel 'Discovery' pluk je al in augustus uit je eigen tuin. Op die manier kan je langer van verse appels genieten. In deze video vertellen we je alles over deze smakelijke appel.

Bekijk op Youtube

Appelboom 'Gala' - zoete appels uit eigen tuin

De Gala appel is een populaire zoete handappel. Vaak komt de Gala in de supermarkt uit Nieuw Zeeland. Maar wat veel mensen niet weten, is dat deze appel ook gewoon in Nederland kan groeien.

Bekijk op Youtube

Nashipeer Shinko - niet zo exotisch als je denkt?

De nashipeer lijkt bij de groenteboer altijd een heel exotische fruitsoort. Maar dat valt gelukkig eigenlijk best wel mee. Deze aziatische variant van de bekende peer groeit ook prima in Nederland. In deze video vertellen we je meer over de nashiperen boom, en het ras Shinko in het specifiek.

Bekijk op Youtube

De prachtige roodbladige vlierbes "Black Beauty'

De vlierbes Black Beauty is een prachtige roodbladige vlierbes die vergeleken met de wilde vlierbes ook mooi compact groeit. Ideaal voor wie mooi en smakelijk wil combineren.

Bekijk op Youtube

Perenboom Concorde: de ideale boom voor de hobbytuinder?

De perenboom Concorde is ontstaan uit een kruising van de Conference en de Doyenne du Comice. Deze boom belooft de goede ziekteresistentie en hoge productiviteit van de Conference samen te brengen met de smaak van de Comice.

Bekijk op Youtube

Informatie