Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Maandag gesloten Wij zijn maandag 24 juni gesloten. Op dinsdag zijn we weer open volgens onze normale openingstijden.

Openingstijden

Winkel impressie

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet? Dan kunt u natuurlijk altijd langs komen om even een kijkje te nemen. De video en foto's hieronder geven alvast een voorproefje van wat je in de winkel kunt vinden. Enthousiast geworden? Kijk dan hier voor ons adres, en hier voor de openingstijden.

Op deze pagina:

Wat wij zijn

Onze kas vol fruitstruiken 'Hoe noem ik jullie bedrijf?' is een vraag die wij opvallend vaak krijgen. Een tuincentrum? Een kwekerij? Een webwinkel? Eigenlijk zijn wij het wat ons betreft allemaal niet. Bij ons treft u geen 'gewoon' tuincentrum aan. Persoonlijk advies en een extreem breed assortiment staan centraal, en we richten ons puur op fruitbomen en struiken. Maar een gewone kwekerij zijn wij ook niet. We hebben jaarrond een breed assortiment, en u kunt winkelen in een prettige omgeving. Onze winkel is een plek om te verdrinken in geweldige fruitsoorten; u ziet bij ons tussen de bomen het bos niet meer. Een webwinkel dan? Ja, u vindt heel veel informatie op onze website, en u kunt ook planten online bestellen, maar u bent net zo welkom bij ons in de winkel. Want een fruitboom die zoek je toch vaak het beste zelf uit.

Wij zijn wat ons betreft geen tuincentrum, geen kwekerij en geen webwinkel, wij zijn gewoon Fruitbomen.net

De plek op de foto is natuurlijk de kas. Het grootste deel van de winkel is bij ons gewoon lekker buiten (dat is nog beter voor de planten ook), maar een kleine selectie van onze producten voelt zich toch beter thuis op een warmere plek. Hier vindt u dan ook druiven, vijgen, nectarines - perziken en abrikozen. Ook zijn hier in het voorjaar en de zomer aardbeienplanten en exoten te vinden. In de winter worden hier de fruitbomen die in pot staan neergezet, zodat deze planten beter beschermt zijn tegen de vorst, en zodat u fijner kunt winkelen.

Assortiment

Een rij met bessenstruiken We noemden hem al; assortiment is voor ons heel erg belangrijk. En assortiment gaat verder dan alleen heel veel planten hebben staan. Want met al die rijen van planten zoals op de foto hiernaast is een goed advies ook heel erg belangrijk.

Bij ons is een ras niet alleen 'goed' of 'slecht'. Wij kunnen u van een beter onderbouwd advies voorzien, zowel op de website als persoonlijk. Verschillende rassen kunnen bijv. anders gedijen op bepaalde standplaatsen, minder of meer ziektegevoelig zijn, een andere pluktijd hebben of anders smaken. En al deze eigenschappen kunnen voor u de uiteindelijke keuze bepalen.

De juiste maat voor u

Laagstam appelbomen Naast dat wij een groot assortiment aanbieden hebben wij ook verschillende maten. Door middel van een onderstam kunnen wij bij de meeste fruitbomen (denk aan appel, kers, peer, pruim etc.) voor een groot deel bepalen hoe groot de boom wordt.

Wilt u een kleine boom voor uw stadstuin? Dan kunnen wij u een mooie laagstam aanbevelen. Of bent u op zoek naar een mooie grote boom voor naast uw boerderij? Dan is een hoogstam misschien een betere optie.

Deze maten staan allemaal in aparte vakken opgesteld, en in onze fruitbomenhal kunt u dus rustig kijken en vergelijken.

Gericht op bezoek, of even rondkijken

Weet je precies wat je wilt hebben? Dan kan je in onze winkel vinden wat je zoekt. Maar ook als je het nog niet precies weet, dan ben je op het juiste adres. In onze winkel is genoeg te zien en te beleven. Tot snel!

Onze winkel in de zomer

Ook zin om de fruittuin in te duiken?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel