Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Wij zijn op goede vrijdag en tweede paasdag geopend!

Wij zijn op goede vrijdag en tweede paasdag geopend!

Frank Houweling

Gepubliceerd op 25-03-2024
in Nieuws
Geschreven door Frank Houweling

Het paasweekend komt er weer aan. Tijd om paaseieren te rapen en fruitbomen te planten! Daarom zijn wij op goede vrijdag en tweede paasdag geopend van 10:00 tot 17:00. U bent van harte welkom om onze winkel te bezoeken en we kunnen niet wachten om u te helpen!

Plant uw bezoek

Bent u van plan om ons op goede vrijdag of tweede paasdag te bezoeken? Leuk! Kijk op de pagina's hieronder voor meer informatie over uw bezoek:

Openingstijden Contact & Adresgegevens

De laatste dagen van de ideale planttijd

Zoals velen wel weten is de ideale planttijd van een fruitboom tussen november en maart. De planten zijn dan in rust en slaan het beste aan. Veel fruitbomen en struiken zijn uit hun rust aan het ontwaken, en daarom zijn het nu toch echt de laatste dagen om te planten.

Wil je in april nog een fruitboom planten? Dan moet je kiezen uit bomen die al eerder zijn opgepot (of in pot zijn geteeld) en veel beter opletten met water geven. Beter om het planten dus niet langer uit te stellen, en nu gewoon een boompje uit te komen zoeken!

Bloeiende bomen

Hoewel het echte bloesemseizoen nog niet begonnen is staan her en der al wat fruitbomen in bloei. Bijvoorbeeld een deel van de nashiperen en natuurlijk de perzik- en nectarinebomen (ook al zijn die al bijna uitgebloeit). Ook de blauwe bessen en honingbessen staan prachtig in bloei en worden gevlogen door allerlei hommels.

Aardbeien

Ook het seizoen voor het aanplanten van aardbeien is van start gegaan, en wij hebben een prachtig assortiment aardbeienplantjes op voorraad. Komt u ook plantjes uitzoeken?

Referenties

Foto van paaseieren door Rawpixel. CC0 licentie.

Ook zin om de fruittuin in te duiken?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie