Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 18:00

Onze Encyclopedie: de plek om alles te vinden over fruitbomen

Onze Encyclopedie: de plek om alles te vinden over fruitbomen

Frank Houweling

Gepubliceerd op 30-09-2016
Geschreven door Frank Houweling

Fruitbomen.net staat al jaren bekend als een goede bron voor informatie over fruitbomen. Dat is iets waar wij zeer trots op zijn. Maar, deze informatie werd vooral getoont in onze webwinkel, waar u gemakkelijk en snel veel informatie kunt vinden over de verschillende rassen en hun eigenschappen. Maar waar kunt u terrecht als u meer diepgaande informatie wilt over het inrichten van uw fruittuin, en het verzorgen van uw fruitplanten? Vanaf vandaag kunt u terrecht in onze encyclopedie.

Gestructureerde informatie

Deze nieuwe fruitbomen-encyclopedie zal een gat vullen tussen de diepgaande rasinformatie in de webwinkel, de bestuivingshulp van de bestuivingstabel, en de korte informatieve artikelen in het weblog. In de encyclopedie vindt u een gestructureerde bron van informatie, waar de focus vooral zal liggen op inrichting en verzorging.

Work-in-progress

Hoewel wij vandaag de Encyclopedie hebben gepresenteerd, mist er nog veel informatie. Soms is er over deze informatie nog geen onderdeel aangemaakt, en in andere gevallen is er een pagina met weinig tot geen inhoud. Onze focus zal de komende maanden liggen op het uitbreiden en verbeteren van de beschikbare informatie.

Mocht u aanvullingen of vragen hebben over de informatie in de encyclopedie, dan stellen wij het zeer op prijs als u deze aan ons doorgeeft. Op die manier kunnen wij de informatie op onze encyclopedie verbeteren.

Persoonlijke aandacht blijft voorop staan

Hoewel wij het online informeren van onze klanten heel belangrijk vinden, vinden wij ook dat écht met u praten altijd beter is. Daarom blijven wij nu, maar ook later, altijd makkelijk bereikbaar via telefoon en e-mail. Wilt u liever iemand in het echt spreken? Dan zijn wij zes dagen in de week geopend, waar u direct kunt praten met onze ervaren specialisten.

 

Bent u benieuwd geworden naar deze informatiebron?

 

De nieuwe encyclopedie

Krijgt u ook spontaan groene vingers?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie