Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop
Fruit van Honingbessen

Bestuivingstabel voor honingbessen

U vindt hier de bestuivingstabel voor honingbessen. Klik hieronder op het ras die u al in de tuin heeft, en krijg direct een overzicht van andere honingbessen die de boom in uw tuin kunnen bestuiven. De juiste bestuiver kan de oplossing zijn voor uw gebrek aan fruit.

Wilt u meer leren over hoe bestuiving werkt? Lees dan verder:

Informatie over bestuiving

Zelfbestuivende honingbessen

Heeft u in uw tuin maar voldoende ruimte voor één boom? De onderstaande rassen zijn zelfbestuivend, en hierbij is één boom dus genoeg om fruit te krijgen. Het is wel zo dat twee honingbessen met kruisbestuiving altijd meer en kwalitatief beter fruit geven dan alleen een zelfbestuivende boom.

Wilt u weten of de bestuiving in uw tuin op orde is?

Met onze bestuivingshulp voert u de fruitbomen in uw tuin in, en u krijgt automatisch advies over de bestuiving van uw tuin, en hoe u deze kunt verbeteren. Handig toch?

Ga naar Bestuivingshulp

Ook zin om de fruittuin in te duiken?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie