Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Zijn jullie bomen geënt op een onderstam?

Bijna alle fruitbomen worden bij ons geënt. Door onze bomen op een onderstam te enten kunnen wij de groei beter reguleren. Dit betekent dat u van tevoren precies weet hoe groot de boom gaat worden. Daarnaast is een boom op een onderstam ook sterker en gezonder dan een plant uit zaad of stek. De volgende bomen zijn bij ons altijd geent op een onderstam: appels, peren, pruimen, kersen, kweepeer, mispel, walnoot, perzik. nectarine en abrikoos.

Bij de druivenplanten hebben wij een selectie van planten uit stek, en een selectie van planten op onderstam. Dit komt doordat wij een druivenonderstam in Nederland vaak weinig voordeel vinden geven, maar er zijn veel liefhebbers die tóch liever een druif op een onderstam kopen.

Verwarde Panda

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht u hier geen volledig antwoord op uw vraag gevonden hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op met dé fruitboomspecialisten van Nederland voor al uw vragen over fruitbomen en fruitstruiken. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over het bestellen bij onze webwinkel.

Neem contact met ons op

Informatie