Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 18:00

Hoe groot wordt een fruitboom?

Hier valt niet één antwoord op te geven. Doordat wij fruitbomen op een onderstam enten, kunnen wij zelf voor een groot deel de uiteindelijke hoogte bepalen. Door een laagstam, halfstam of hoogstam te kopen koopt u dus een boom die het beste past bij de ruimte die u beschikbaar heeft. Als zelfs een laagstam (max. 3 meter hoog) nog te groot voor u is, hebben wij ook een selectie van dwerg en minifruitbomen. Deze fruitbomen kunnen zelfs prima in een pot op balkon of terras gehouden worden.

De grootste bomen die wij verkopen zijn walnotenbomen. Deze bomen worden, afhankelijk van het ras, tussen de 6 en 15 meter hoog.

Bent u op zoek naar een boom die past op een bepaalde plaats? Neem gerust even contact met ons op, dan kunnen wij u adviseren welke bomen in aanmerking komen.

Verwarde Panda

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht u hier geen volledig antwoord op uw vraag gevonden hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op met dé fruitboomspecialisten van Nederland voor al uw vragen over fruitbomen en fruitstruiken. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over het bestellen bij onze webwinkel.

Neem contact met ons op

Informatie