Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is morgen open van 12:00 tot 17:00

Wat voor grond moet ik gebruiken bij fruitbomen?

Plant u een nieuwe fruitboom aan in de tuin (volle grond) of in pot? Dan gebruikt u rondom de kluit verse potgrond, of aanplantgrond.

 

Voor het ophogen van de grond in een border of rondom de boom, of om het gat te vullen die is achtergebleven nadat u een andere boom of struik heeft verwijderd, gebruikt u (bemeste) tuinaarde.

 

Compost kunt u in kleine hoeveelheden opbrengen rondom bomen en struiken die al langer dan een jaar in de tuin staan (nooit direct tegen de stam), als bemesting.

 

Speciale potgronden kunnen voor specifieke planten de voorkeur hebben: potgrond voor zuurminnende planten voor blauwe bes, rode bosbes en cranberry. Mediterane potgrond voor citrus, kaki, mango en andere exoten.

Verwarde Panda

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht u hier geen volledig antwoord op uw vraag gevonden hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op met dé fruitboomspecialisten van Nederland voor al uw vragen over fruitbomen en fruitstruiken. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over het bestellen bij onze webwinkel.

Neem contact met ons op

Informatie