Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Kweken jullie alles zelf?

Nee, met een assortiment van meer dan 2500 soorten fruitbomen is dat jammer genoeg niet te doen. De bomen en struiken die u bij onze winkel koopt zijn:

  • Door ons zelf geteelt. Dit is een klein percentage, vooral heel bijzondere soorten of oudere maten.
  • Ingekocht bij vaste partners. Dit zijn vaak lokale kwekers (zo lokaal als onze buren) waar wij veel contact mee hebben en zelf op de kwekerij komen. Soms leveren wij zelfs het uitgangsmateriaal waarmee de planten vermeerderd worden. Hier komt het grootste deel van ons assortiment vandaan.
  • Ingekocht in de vrije markt. Wij kopen niet in op veilingen en zo goed als nooit via handelaars. Zo hebben we zelf controle over hoe planten gekweekt worden en invloed op kwaliteit, gezondheid en rasechtheid. 

De bomen die wij verkopen zijn niet SKAL biologisch, maar hebben wel vaak een ander milieucertificaat zoals Milieukeur of MPS-A. Vraag ons gerust om meer informatie.

Verwarde Panda

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht u hier geen volledig antwoord op uw vraag gevonden hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op met dé fruitboomspecialisten van Nederland voor al uw vragen over fruitbomen en fruitstruiken. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over het bestellen bij onze webwinkel.

Neem contact met ons op

Informatie