Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 18:00

Ik ben op zoek naar leifruit (geleide fruitbomen)

Leifruit is ideaal voor iedereen die fruit wil groeien in de Nederlandse tuin! Waarom? Omdat het veel voordelen biedt tegenover traditionele fruitbomen:

  1. Een leifruitboom is makkelijker te snoeien dan een gewone fruitboom; iedereen kan het binnen 5 minuten leren.u al
  2. Een leifruitboom neemt minder ruimte in dan een traditionele fruitboom. Een laagstam leiboom kunt u al houden op een plaats van twee meter breed en 15cm diep.
  3. Een leifruitboom heeft een ideale warmteverdeling, waardoor u ook in een minder warm jaar fruit kunt plukken.

Leifruitboom in de winkel

Fruitbomen.net bied het grootste assortiment leifruitbomen van de benelux. U vindt bij ons onder andere leibomen met appels, peren, pruimen, kersen, abrikozen, perziken, nectarines, kweeperen en mispels. Binnen deze fruitsoorten bieden wij ook een groot assortiment rassen. Kijk in de webshop voor het complete assortiment, of kijk hier voor de actuele voorraad.

Deze leibomen zijn te verkrijgen in drie verschillende hoogtes. Een laagstam leiboom heeft zijn eerste zijtakken op ongeveer 50cm. (dit noemen wij de stamhoogte), en zal in totaal een hoogte halen van ongeveer 1,8 meter. Deze boom heeft in de breedte ongeveer twee meter nodig. De twee grotere maten hebben een grotere ruimte nodig, en hebben ook een hogere stam. De stamhoogte van een halfstam leiboom is 1.2m, en de stamhoogte van een hoogstam leiboom is 1.8m. Bij hoge uitzondering hebben wij ook leibomen in een maat die tussen deze drie in zit, dus neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een leiboom in een andere maat.

Verwarde Panda

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht u hier geen volledig antwoord op uw vraag gevonden hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op met dé fruitboomspecialisten van Nederland voor al uw vragen over fruitbomen en fruitstruiken. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over het bestellen bij onze webwinkel.

Neem contact met ons op

Informatie