Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Maandag gesloten Wij zijn maandag 24 juni gesloten. Op dinsdag zijn we weer open volgens onze normale openingstijden.

Openingstijden

Waar wordt cassis van gemaakt?

Cassis is een zeer smakelijk en populair drankje. De smaak is zoet en sterk aromatisch. Dit aroma wordt ook wel 'cassis'-aroma genoemd, en het drankje is dus naar de smaak vernoemd, en niet andersom.

Zwarte bessen

Cassis wordt gemaakt van zwarte bessenCassis wordt gemaakt van zwarte bessen. Deze bessen hebben een heel sterk cassis-aroma, maar zijn wel zuur en wat bitter. Door deze bessen te fermenteren en te combineren met suiker of zoetstoffen wordt een lekker drankje gemaakt.

Ook andere producten

Er worden ook andere dranken- en producten gemaakt met zwarte bessen. Populair zijn puur zwarte bessensap, 'bosvruchten' producten (waar vaak een deel zwarte bessen tussen zit), Crème de cassis (een likeur op basis van zwarte bessen) en natuurlijk zwarte bessenjam.

In de tuin

Je kunt zwarte bessen ook heel gemakkelijk uit je eigen tuin kweken. Ze groeien aan sterke struiken die makkelijk fruit geven. Meer over het kweken van zwarte bessen in je eigen tuin lees je hier:

Verwarde Panda

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht u hier geen volledig antwoord op uw vraag gevonden hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op met dé fruitboomspecialisten van Nederland voor al uw vragen over fruitbomen en fruitstruiken. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over het bestellen bij onze webwinkel.

Neem contact met ons op

Informatie