Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Welke fruitsoorten zijn zelfbestuivend?

Van sommige fruitsoorten is bekend dat eigenlijk alle rassen zelfbestuivend zijn. Dit zijn bij de fruitbomen onder anderen nectarines, perziken, abrikozen en vijgen. Bij bessenstruiken, frambozen en bramen geldt ook dat een bestuiver niet nodig is. Bij andere fruitsoorten, zoals de appel, peer, pruim en kers geldt dat sommige rassen wél zelfbestuivend zijn, en andere rassen niet.

Op onze website staat bij ieder product of het product zelfbestuivend is of niet. Ook vindt u een overzicht van mogelijke bestuivers.

Hoe zie ik of een boom zelfbestuivend is?

U kunt de filters in onze webwinkel gebruiken om alleen fruitbomen te tonen die zelfbestuivend zijn. Om voor een specifieke boom te kijken of deze zelfbestuivend is opent u hem in de winkel, en leest u de tekst onder het kopje Bestuiving. Hier leest u of de boom geheel zelfbestuivend, deels bestuivend of niet zelfbestuivend is. U ziet ook mogelijke bestuivers.

Verwarde Panda

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht u hier geen volledig antwoord op uw vraag gevonden hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op met dé fruitboomspecialisten van Nederland voor al uw vragen over fruitbomen en fruitstruiken. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over het bestellen bij onze webwinkel.

Neem contact met ons op

Informatie