Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is morgen open van 12:00 tot 17:00

Wanneer krijg ik bericht over mijn bestelling?

Snelheid en stiptheid vinden wij heel belangrijk. Als u bij ons online een bestelling plaatst ontvangt u direct een bevestiging op de email.

Bestelt u op een werkdag (dat is bij ons Maandag t/m Zaterdag), dan krijgt u meestal dezelfde dag nog een reactie.  Bestelt u 's avonds of op zondag, dan krijgt u de daarop volgende dag bericht.

Wij kijken persoonlijk uw bestelling na en zetten de planten en bomen voor u apart. Via de e-mail houden wij met u contact over het verloop van de bestelling. Aangezien wij bezorgingen met onze eigen bezorgdienst moeten combineren, kan het enkele dagen duren voordat er een voorstel wordt gedaan tot een bezorging. Dit is natuurlijk niet het geval voor verzending met pakketpost of afhalen.

Verwarde Panda

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht u hier geen volledig antwoord op uw vraag gevonden hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op met dé fruitboomspecialisten van Nederland voor al uw vragen over fruitbomen en fruitstruiken. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over het bestellen bij onze webwinkel.

Neem contact met ons op

Informatie