Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Heb ik voor het vervoer van de bomen een aanhanger nodig?

Het gebruik van een aanhanger is aan te raden wanneer u hoogstammen, hoogstam-leibomen of halfstam-leibomen bij ons koopt. Voor de aanschaf van oudere fruitbomen van vijf jaar raden wij aan een vrachtwagen te gebruiken.

De kleinste boommaten, zoals de struik, de ballerina, de patioboom of fruitplanten, passen gemakkelijk in een kleine stadsauto. Voor het vervoer van halfstambomen en lei-fruitbomen raden wij aan een stationwagen mee te nemen. Wanneer de achterbank is ingeklapt, passen deze bomen er gemakkelijk in. 

Om de bomen gemakkelijk te vervoeren binden wij de takken van de bomen samen.Ook kunnen wij op uw verzoek een tas om de pot binden tegen het vervuilen van de achterbank. 

Verwarde Panda

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht u hier geen volledig antwoord op uw vraag gevonden hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag persoonlijk verder. Neem gerust contact op met dé fruitboomspecialisten van Nederland voor al uw vragen over fruitbomen en fruitstruiken. U kunt ook bij ons terecht met uw vragen over het bestellen bij onze webwinkel.

Neem contact met ons op

Informatie