Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Fruit van Kornoeljebessen

Bestuivingstabel voor gele kornoelje

U vindt hier de bestuivingstabel voor kornoelje. Klik hieronder op het ras die u al in de tuin heeft, en krijg direct een overzicht van andere gele kornoelje die de boom in uw tuin kunnen bestuiven. De juiste bestuiver kan de oplossing zijn voor uw gebrek aan fruit.

Wilt u meer leren over hoe bestuiving werkt? Lees dan verder:

Informatie over bestuiving

Kies het ras waarvoor u een bestuiver zoekt

Zelfbestuivende gele kornoelje

Heeft u in uw tuin maar voldoende ruimte voor één boom? De onderstaande rassen zijn zelfbestuivend, en hierbij is één boom dus genoeg om fruit te krijgen. Het is wel zo dat twee gele kornoelje met kruisbestuiving altijd meer en kwalitatief beter fruit geven dan alleen een zelfbestuivende boom.

Wilt u weten of de bestuiving in uw tuin op orde is?

Met onze bestuivingshulp voert u de fruitbomen in uw tuin in, en u krijgt automatisch advies over de bestuiving van uw tuin, en hoe u deze kunt verbeteren. Handig toch?

Ga naar Bestuivingshulp

Wordt u ook helemaal hebberig?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie