Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Afsluiting N207: Onze winkel is bereikbaar! De N207 is afgesloten van 2-6 okt. Spreek bij rotonde Halve Raak verkeersregelaar aan: de Boskoopseweg is open voor bestemmingsverkeer.

Meer informatie

Rabarber 'Mira M'

Rheum rhabarbarum 'Mira M'

Foto door Frank Houweling, Fruitbomen.net

Mira M (vroeg)

Rasomschrijving

Zeer vroeg ras. Normaal lichtrood, bij forceren dieprood. De Mira M is niet het gehele jaar beschikbaar. Meestal verkopen wij deze rabarbersoort in het voorjaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de levertijd.

Tip: Gebruik de rode gedeelten van de stengels en kook ze met wat suiker en kaneel. Rabarber is ook erg geschikt voor het maken van crumbles en klassieke taarten.


Dit product is niet langer bij ons verkrijgbaar

Er zijn honderdduizenden soorten fruitbomen en struiken op de wereld. Hoewel wij een enorm assortiment kunnen aanbieden, moeten ook wij wel eens keuzes maken tussen wat wij wel en niet kunnen aanbieden. Dit product is daarom niet langer bij ons verkrijgbaar.


Aanbevolen alternatief

Gelukkig hebben wij met Rabarber 'Frambozenrood' wel een goed en gelijkwaardig product in ons assortiment ter vervanging. Wij adviseren mensen die op zoek zijn naar Rabarber 'Mira M' dan ook om dit alternatief te kiezen.

  1. Frambozenrood (mid-vroeg)

Eigenschappen

Pluktijd
Mei, Juni
Vruchtkleur
Rood
Smaak
Zoet, Aromatisch
Gebruik
Verwerking
Bewaren
Normaal
Vruchtvorm
Gootvormig
Ziekteresistentie
Normaal
Vruchtvlees
Knapperig, Stevig
Vruchtvlees kleur
Groen
Vruchtgrootte
Middelgroot
Opbrengst
Normaal
Bloesem van Rabarber

Bloesem

Rabarberstruiken bloeien met grote, witte bloemen als de stronken niet geplukt worden. Foto door Luc.T (Buggenhout, BE). CC BY 2.0 licentie

Bestuiving

De rabarber 'Mira M' is enigszins zelfbestuivend. Dit betekend dat u bij het planten van alléén deze plant waarschijnlijk wel fruit krijgt, maar wij voor meer zekerheid en meer productie aanbevelen een bestuiver aan te planten.
Hieronder vindt u een lijst met rassen die u kunt gebruiken al bestuiver van Mira M (vroeg):


Op de volgende pagina's vindt u meer informatie:

Bestellen

Hebberig geworden? U kunt dit product bestellen voor afhalen of laten bezorgen, maar u kunt ook gewoon gezellig langskomen. Klik om dit product te bestellen op "Toevoegen aan winkelwagen".

Planten & verzorgen

Een goede start is het halve werk. Hier vindt u meer informatie over hoe u deze fruitplant plant, en daarna verder verzorgt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product achtergelaten. Schrijf een review om uw ervaring met anderen te delen!