Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Rabarber 'Holsteiner Blut'

Rheum Rhabarbarum Holsteiner Blut

Foto: CC 3.0

Holsteiner Blut (midden)

Rasomschrijving

We zijn heel blij om dit ras nu in ons assortiment te hebben. 'Holsteiner Blut' is een klassieker te noemen, en rabarber van een ander ras aan een Duitser serveren is eigenlijk schandalig.
Middentijdse rijping met vrij grote en lange stengels. Goede, zoete smaak en een felrode kleur.


Dit product is niet langer bij ons verkrijgbaar

Er zijn honderdduizenden soorten fruitbomen en struiken op de wereld. Hoewel wij een enorm assortiment kunnen aanbieden, moeten ook wij wel eens keuzes maken tussen wat wij wel en niet kunnen aanbieden. Dit product is daarom niet langer bij ons verkrijgbaar.


Aanbevolen alternatief

Gelukkig hebben wij met Rabarber 'Frambozenrood' wel een goed en gelijkwaardig product in ons assortiment ter vervanging. Wij adviseren mensen die op zoek zijn naar Rabarber 'Holsteiner Blut' dan ook om dit alternatief te kiezen.

  1. Frambozenrood (mid-vroeg)
Bloesem van Rabarber

Bloesem

Rabarberstruiken bloeien met grote, witte bloemen als de stronken niet geplukt worden. Foto door Luc.T (Buggenhout, BE). CC BY 2.0 licentie

Bestuiving

De rabarber 'Holsteiner Blut' is niet zelfbestuivend. Om vruchten aan deze plant te krijgen is het dus van belang om een bestuiver aan te planten. Hieronder vindt u een lijst met rassen die u kunt gebruiken al bestuiver van Holsteiner Blut:


Op de volgende pagina's vindt u meer informatie:

Bestellen

Hebberig geworden? U kunt dit product bestellen voor afhalen of laten bezorgen, maar u kunt ook gewoon gezellig langskomen. Klik om dit product te bestellen op "Toevoegen aan winkelwagen".

Planten & verzorgen

Een goede start is het halve werk. Hier vindt u meer informatie over hoe u deze fruitplant plant, en daarna verder verzorgt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product achtergelaten. Schrijf een review om uw ervaring met anderen te delen!