Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 12:00 tot 17:00

Familieperenboom

Pyrus communis

Collage van peren door Rhododendrites. CC BY-SA 4.0. Let op: peren op foto zijn andere rassen dan aan de boom. Bron foto

Familieperenboom

Rasomschrijving

Aan deze perenboom groeien de volgende peren: Conference, Doyenne du Comice, Bonne Louise, Beurre Hardy (handperen) en Gieser Wildeman (stoofpeer).

Familieboom

Een familieboom is een boom die er uitziet als een gewone laagstam, maar aan alle takken verschillende fruitsoorten draagt. Deze takken bestuiven elkaar ook, waardoor u verder niet op de bestuiving hoeft te letten. Aan een familieboom zijn vijf fruitrassen te vinden.


Dit product is niet langer bij ons verkrijgbaar

Er zijn honderdduizenden soorten fruitbomen en struiken op de wereld. Hoewel wij een enorm assortiment kunnen aanbieden, moeten ook wij wel eens keuzes maken tussen wat wij wel en niet kunnen aanbieden. Dit product is daarom niet langer bij ons verkrijgbaar.


Aanbevolen alternatief

Gelukkig hebben wij met Duo perenboom wel een goed en gelijkwaardig product in ons assortiment ter vervanging. Wij adviseren mensen die op zoek zijn naar Familieperenboom dan ook om dit alternatief te kiezen.

  1. Duo-peer
Bloesem van Familieperenboom

Bloesem

Peren bloesemen in Mei/April met felwitte bloesem. De bloemen zijn vrij groot voor een fruitboom.

Bestuiving

De familieperenboom heeft geen bestuiving nodig. Deze plant draagt evenveel fruit als er een bestuiver in de buurt staat, als wanneer dit niet het geval is.


Op de volgende pagina's vindt u meer informatie:

Bestellen

Hebberig geworden? U kunt dit product bestellen voor afhalen of laten bezorgen, maar u kunt ook gewoon gezellig langskomen. Klik om dit product te bestellen op "Toevoegen aan winkelwagen".

Planten & verzorgen

Een goede start is het halve werk. Hier vindt u meer informatie over hoe u deze fruitplant plant, en daarna verder verzorgt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product achtergelaten. Schrijf een review om uw ervaring met anderen te delen!