Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Afsluiting N207: Onze winkel is bereikbaar! De N207 is afgesloten van 2-6 okt. Spreek bij rotonde Halve Raak verkeersregelaar aan: de Boskoopseweg is open voor bestemmingsverkeer.

Meer informatie

Familiekersenboom

Prunus avium

Foto van rijpende kersen in Limburg door Lendskaip. CC0 1.0 Bron foto

Familiekersenboom

Rasomschrijving

Aan deze kersenbooom groeien de volgende soorten kersen: Kordia, Regina, Sunburst, Dubbele Meikers, Stella. Dit zijn allemaal zoete kersen, maar zijn op een ander moment rijp.
Deze rassen kunnen soms enigszins verschillen; soms is er een ras vervangen door een vergelijkbaar ras.
Een familieboom is een boom die er uitziet als een gewone laagstam, maar aan alle takken verschillende fruitsoorten draagt. Deze takken bestuiven elkaar ook, waardoor u verder niet op de bestuiving hoeft te letten. Aan een familieboom zijn vijf fruitrassen te vinden.


Dit product is niet langer bij ons verkrijgbaar

Er zijn honderdduizenden soorten fruitbomen en struiken op de wereld. Hoewel wij een enorm assortiment kunnen aanbieden, moeten ook wij wel eens keuzes maken tussen wat wij wel en niet kunnen aanbieden. Dit product is daarom niet langer bij ons verkrijgbaar.


Aanbevolen alternatief

Gelukkig hebben wij met Duo kersenboom wel een goed en gelijkwaardig product in ons assortiment ter vervanging. Wij adviseren mensen die op zoek zijn naar Familiekersenboom dan ook om dit alternatief te kiezen.

  1. Duo kersenboom
Bloesem van Familiekersenboom

Bloesem

Kersenbomen geven prachtige felwitte bloesem in maart/april.

Bestuiving

De familiekersenboom is niet zelfbestuivend. Om vruchten aan deze plant te krijgen is het dus van belang om een bestuiver aan te planten. Hieronder vindt u een lijst met rassen die u kunt gebruiken al bestuiver van Familieboom Kers:


Op de volgende pagina's vindt u meer informatie:

Bestellen

Hebberig geworden? U kunt dit product bestellen voor afhalen of laten bezorgen, maar u kunt ook gewoon gezellig langskomen. Klik om dit product te bestellen op "Toevoegen aan winkelwagen".

Planten & verzorgen

Een goede start is het halve werk. Hier vindt u meer informatie over hoe u deze fruitplant plant, en daarna verder verzorgt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product achtergelaten. Schrijf een review om uw ervaring met anderen te delen!