Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Maandag gesloten Wij zijn maandag 24 juni gesloten. Op dinsdag zijn we weer open volgens onze normale openingstijden.

Openingstijden

Duindoornstruik 'Hergo' (vrouw)

Hippophae rhamnoides 'Hergo'
Duindoorn 'Hergo' (vrouw)

Rasomschrijving

Duindoorn is een vrij zure bes die goed geschikt is voor het maken van jam of sam; voor directe consumptie is hij niet erg lekker. De duindoorn is erg gezond (rijk aan vit. C) en groeit goed op bijna alle gronden. Zeer ziekteresistent.
Van de duindoorn moet zowel en man als een vrouw aangeplant worden voor bestuiving. De man in ons assortiment is Hippophae rhamnoides "Polmix".
Hergo is een vrij hoge duindoorn (tot wel 2. meter hoog) met stevige takken die middelgrote vruchten dragen. Hergo is een populair ras met een zeer hoge productie. De vruchten zijn middelvroeg rijp (half Augustus).
Plant voor bestuiving in combinatie met 'Polmix'.


Dit product is niet langer bij ons verkrijgbaar

Er zijn honderdduizenden soorten fruitbomen en struiken op de wereld. Hoewel wij een enorm assortiment kunnen aanbieden, moeten ook wij wel eens keuzes maken tussen wat wij wel en niet kunnen aanbieden. Dit product is daarom niet langer bij ons verkrijgbaar.


Aanbevolen alternatief

Gelukkig hebben wij met Duindoornstruik 'Leikora' (vrouw) wel een goed en gelijkwaardig product in ons assortiment ter vervanging. Wij adviseren mensen die op zoek zijn naar Duindoornstruik 'Hergo' (vrouw) dan ook om dit alternatief te kiezen.

  1. Duindoorn Leikora (vrouw)
Bloesem van Duindoornstruiken

Bloesem

Duindoorn bloeit vrij onopvallend met kleine, oranje bloemen.

Bestuiving

De duindoornstruik 'Hergo' (vrouw) is een plant waarvoor een mannelijke en een vrouwelijke plant benodigd zijn. U vind hierover meer informatie in de algemene omschrijving bovenin.


Op de volgende pagina's vindt u meer informatie:

Bestellen

Hebberig geworden? U kunt dit product bestellen voor afhalen of laten bezorgen, maar u kunt ook gewoon gezellig langskomen. Klik om dit product te bestellen op "Toevoegen aan winkelwagen".

Planten & verzorgen

Een goede start is het halve werk. Hier vindt u meer informatie over hoe u deze fruitplant plant, en daarna verder verzorgt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product achtergelaten. Schrijf een review om uw ervaring met anderen te delen!