Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is morgen open van 12:00 tot 17:00

Plantenmarkt Trompenburg

Plantenmarkt Trompenburg

Wil je jouw tuin transformeren in een groen paradijs? Dan mag je de Plantenmarkt van Trompenburg niet missen! 🌳 Fruitbomen.net verwelkomt je bij onze kraam op deze betoverende markt, gehouden in de weelderige botanische tuinen van Trompenburg in Rotterdam. Hier vindt u een selectie van de bijzondere (en gewone) fruitstruiken uit ons assortiment.

Bijzondere kwekers

Naast onze kraam zijn er ook andere bijzondere kwekerijen die hun prachtige bomen en planten laten zien. Naast deze kwekers zijn er ook diverse groene activiteiten, waardoor je je fantastisch kunt vermaken.

Toegang

Toegang tot de Plantenmarkt vereist de normale entreeprijzen van Trompenburg (€11,- per persoon). Maar we hebben goed nieuws! Met een Museumkaart, Rotterdampas of een Trompenburg jaarwandelkaart geniet je gratis toegang tot dit groene festijn.

Mis deze kans niet om je tuin tot leven te brengen en ons te bezoeken op de Plantenmarkt van Trompenburg! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. 🌿

Bestellen en afhalen

Wilt u producten bestellen en afhalen op Trompenburg? Dat kan! Geef uw bestelling door via e-mail en wij nemen het voor u mee naar de plantenmarkt. Omdat wij met een kleine bestelbus naar de markt gaan kunnen wij geen bomen groter dan een laagstam voor u meenemen. Bessenstruiken, dwergbomen, aardbeien, druiven etc. kunnen natuurlijk wel.

Meer informatie

Details

Datum
zaterdag 4 mei 2024 - zondag 5 mei 2024
Tijden
Zaterdag 4 & zondag 5 Mei 2024, van 10:00 tot 17:00 uur
Locatie
Trompenburg

Honingerdijk 86
Rotterdam

Organisator
Trompenburg

Ook zin om de fruittuin in te duiken?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel