Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Social Media

Fruitbomen.net is ook actief op social media! Lees hieronder onze laatste posts, of volg ons direct op jouw favoriete netwerk.


Op zoek naar een braam die je gewoon in pot kunt houden? Dan moet je deze braam Dima hebben. Met zijn prachtige compacte groei is die ideaal om in pot te houden!
Dat gaat niet lang meer duren.. Heerlijk groot, zoet en sappig deze nectarine Flavortop!
Door de vele regen in het voorjaar is menig moestuin-project tot een mislukking uitgelopen. En ook in de fruittuin gaat dit seizoen niet alles vanzelf. Maar toch halen veel mensen een mooie oogst, en ook in de winkel en in onze tuin is er veel om van te snoepen!
De eerste taybessen van het jaar zijn weer rijp, en oh wat zijn ze lekker! Deze frambramen zijn altijd net iets vroeger rijp dan hun broertje, de "Loganbes" die ook een kruising is tussen een framboos en een braam
Veel bramen staan nu weer prachtig in bloei. Ze zijn mateloos populair bij lokale insecten!
Na een jaartje zonder hebben we over een paar maanden weer de eerste exemplaren van deze prachtige plant in de verkoop: de prachtframboos Olympic Double!
Het is heerlijk weer vandaag! Ook morgen staan wij op Trompenburg met een mooie collectie fruitstruiken. #rotterdam
"Ik wil geen Elstar hoor - dat is zo'n saaie appel!" Dat hoor ik steeds vaker in de winkel. En ik snap het, want Elstar kan je in elke supermarkt krijgen. Maar toch is dat ook wel een beetje onverdient. Het is namelijk een super lekkere appel (vooral als die rijp geplukt en gegeten wordt) die ook erg gemakkelijk fruit draagt. Dus wel een heel goede keuze voor in de tuin!
De prachtige witte klokvormige bloemen van het vossenbesje.
De kweepeerbomen in de winkel staan prachtig in bloei! Deze bijzondere boom wordt steeds populairder in Nederland. Niet alleen vanwege de prachtige grote bloemen die je nu ziet, maar ook vooral vanwege het fruit. De grote gele vruchten geuren heerlijk en kunnen gebruikt worden voor het maken van de allerlekkerste kweepeergelei. Meer weten over deze bijzondere boom? Kijk dan even hier: https://fruitbomen.net/webwinkel/kweeperen
De zuilperen staan prachtig in bloei, en ook de eerste bloemen in de zuilappelbomen gaan open. Deze zuilbomen zijn echt een ideale manier om fruit te kunnen telen in een kleine tuin, of zelfs in een pot op het balkon.