Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Faciliteiten & Betalingsmogelijkheden

U bent van harte welkom in onze winkel! Op deze pagina leest u meer over onze faciliteiten en betalingsmogelijkheden.

Op deze pagina:

Betalingsmogelijkheden

Euro's In onze winkel heeft u de mogelijkheid om contant of met PIN (dat is Maestro of Vpay voor de internationale klant) te betalen. Wij accepteren jammer genoeg geen creditcards. In de webwinkel heeft u de mogelijkheid om te betalen met een gewone bankoverschrijving, iDeal of BankContact Mr. Cash. Meer informatie over de betalingsmogelijkheden vindt u hier: betalingsinformatie.

Toegankelijkheid van de winkel

Onze winkel is het best te bereiken met de auto en is geheel rolstoeltoegankelijk. Er zijn maar zeer beperkte hoogteverschillen en de gehele winkel is voorzien van brede paden en makkelijke vloeren. Jammer genoeg is er geen invalidetoilet aanwezig, maar wel een ruim dames- en een ruim heren toilet. Mochten wij u kunnen helpen, bijvoorbeeld met het tillen van minder handzame bomen, of het inpakken van de bomen in de auto, dan staan wij altijd graag voor u klaar.

Voor kinderen hebben wij in het voorjaar en de zomer een leuke speelhoek met kleurplaten en een afgesloten zandbak. Wij hebben zelf geen (waak-)honden op het terrein, maar u bent welkom om uw hond mee te nemen in de winkel. Wij vragen u daarbij wel rekening te houden met andere bezoekers. U kunt bij ons roken, maar wij vragen u dit alleen buiten te doen. Op het buitenterrein hebben wij vanwege de weersomstandigheden niet veel afvalbakken aanwezig, maar binnen kunt u eventueel afval kwijt. 

Verplaatsen van fruitbomen

Onze fruitbomen op het buitenterrein staan wegens de weersomstandigheden vast aan een lijn. U mag wel zelf fruitbomen uit het vak halen, of dit vragen aan één van onze medewerkers.Voor het tillen en verplaatsen van fruitbomen zijn bij ons karretjes beschikbaar. Wij helpen u daarnaast graag met het inladen van de bomen in uw auto of aanhanger. Bij de aankoop van fruitbomen raden wij aan om struiken in de auto te vervoeren. Middelgrote bomen, zoals halfstammen, passen in een stationwagen. Kiest u voor hoogstambomen of leifruit, dan raden wij aan om een aanhanger mee te nemen. Maakt u gebruik van een aanhanger? Vergeet dan a.u.b. niet om een net mee te nemen, het gebruik hiervan is wettelijk verplicht.

Winkels in de buurt

Na uw bezoek aan onze kwekerij nog niet uitgewinkeld? Dan zit u in Boskoop goed! Boskoop is van oudsher een kwekersdorp en bevat talloze tuincentra en kleinschalige kwekerijen. Onze winkel ligt daarnaast dicht in de buurt van Alphen aan den Rijn en Gouda, waar verdere winkelmogelijkheden zijn. In het nabijgelegen Reeuwijk ligt een mooi natuurgebied. Ook bevindt zich op 500 meter afstand van onze winkel een prima lunchgelegenheid. Vraag onze medewerkers gerust naar meer informatie over wat er in de buurt te doen is. 

Wordt u ook helemaal hebberig?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel