Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 17:00

Voedselbosdag bij Juuls Landje

Voedselbosdag bij Juuls Landje

Juuls Landje is het landje van Julius. Op het Juuls Plantje zijn een voedselbos en kleinschalige kwekerij te vinden. Hier is ook ruimte voor dagbesteding voor mensen metmoeilijk verstaanbaar gedrag en mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Allemaal onder de slogan: "Waarom moeilijk doen, als het samen kan!".

De voedselbosdag is een jaarlijks evenement waarbij het prachtige voedselbos te bewonderen is, en waar je ook meer kunt leren over het belang van voedselbossen.

Bijzonder aan het voedselbos van Julius is dat er ook veel fruitbomen te vinden zijn: heel gewone fruitbomen, maar ook enkele bijzondere bomen. Deze bomen zijn prachtig om in het bos te zien!

Ook wij zijn dit jaar weer te vinden op de voedselbosdag. Natuurlijk brengen wij een kraam mee vol met voedselbos-bomen en struiken, en omdat Julius onze buurman is, is een bezoek aan de voedselbosdag ook prachtig te combineren met een bezoek aan onze winkel.

Api Noir appel

Ook de bijzondere zwarte appel Api Noir is in het voedselbos te vinden.

 

Tickets voor dit evenement zijn te koop bij Tuinpad Rijneveld.

Meer informatie

Details

Datum
zaterdag 30 september 2023
Tijden
van 13:00 tot ongeveer 16:00
Locatie
Juuls Landje

Toegangseweg 10A
Boskoop

Organisator
Juuls Landje

Kunt u het fruit ook al proeven?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel