Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 18:00

Herfstmarkt Trompenburg (let op: alleen de Zondag!)

Herfstmarkt Trompenburg (let op: alleen de Zondag!)

Trompenburg is een prachtige botanische tuin in Rotterdam, Nederland. Deze oase van rust en groen strekt zich uit over 8 hectare en herbergt een indrukwekkende collectie bomen, struiken, en planten uit de hele wereld. Bezoekers kunnen genieten van schilderachtige wandelpaden, vijvers en een rijke diversiteit aan flora, waardoor Trompenburg een geliefde plek is voor natuurliefhebbers en tuiniers.

Bij de jaarlijkse herfstmarkt vindt je verschillende specialistische kwekers die planten meebrengen die op hun mooists zijn in de herfst. Hier kunnen fruitbomen, die rond deze tijd vol met rijpe vruchten hangen, natuurlijk niet missen. Daarom zijn wij op de zondag (niet zaterdag) te vinden op dit prachtige evenement met een collectie bijzondere fruitbomen- en struiken. Ook staan wij hier natuurlijk klaar om vragen te beantwoorden van bezoekers over bijzondere bomen en struiken in de tuin. 

Er zijn, buiten de entreekosten voor Trompenburg, geen additionele kosten om de herfstmarkt te bezoeken. Entree is €11.- p.p of gratis met een museumkaart. Klik voor meer informatie of e-tickets op de knop onder de foto.

Chocobes

In het park zijn fruitbomen en sierplanten prachtig gecombineerd. Zoals deze (eetbare) chocobes.

Koop een ticket

Details

Datum
zaterdag 23 september 2023 - zondag 24 september 2023
Tijden
van 10:00 tot 17:00 uur, Fruitbomen.net alleen op zondag
Locatie
Arboretum Trompenburg

Honingerdijk 86
Rotterdam

Organisator
Trompenburg

Krijgt u ook spontaan groene vingers?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel