Fruitbomen.net
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop

Liever zelf uitzoeken? Onze winkel is vandaag open van 09:00 tot 18:00

Malus domestica 'Stark's Earliest'

Appelboom 'Stark's Earliest'

"Stark's Earliest" is een appel ontdekt door Douglas Bonner in Orofino, Idaho, VS, in 1938 en geintroduceerd in 1944. De vruchten hebben knapperig, fijnkorrelig, wit en redelijk sappig vruchtvlees met een lichtzoete en redelijke smaak. Deze kleine tot middelgrote appel heeft een groen-witte achtergrondkleur met rode accenten. Het vruchtvlees is geelachtig, grofkorrelig, stevig en knapperig, sappig en mild zoetzuur. Rijpt begin augustus en is tot vijf maanden te bewaren in koude opslag.

Pluktijd 8
Bewaren Vrij kort te bewaren
Vruchtkleur Rood
Gebruik Consumptie
Smaak Zachtzuur
Bloeitijd ? Vroeg
Zelfbestuivend Nee, plant bestuiver met gelijke bloeitijd.

Stark's Earliest bestellen

De appelboom is onderdeel van ons aanvullende assortiment, en op bestelling leverbaar in het winterseizoen (tussen oktober en maart, als bomen hun blad geheel hebben laten vallen). Prijs, maatvoeringen en levertijd zijn op aanvraag.


Neem contact op

Krijgt u ook spontaan groene vingers?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Kopfoto: Foto van Stark Earliest door Juniperbushman. CC BY-SA 4.0. 📎